Става въпрос относно втория сървър. Тъйкато за сега е пуснат в класически вариант има идея да се направи в някакъв мод, но тайкато модове много мнения още повече.. решихме да пуснем една анкета и с ваша помощ ( надявам се ) да се реши какво ще се случи с 2рия сървър. Като цяло това са вариантите които успяхме да предложим моля съдействайте за избирането на мод-а, защото така или иначе то зависи от вас. Вие ще сте хората които ще посещават този сървър. За това нека заедно да решим какво ще се случи. Можете да предложите и вие някакво решение което примерно сме пропуснали да предложим. Също така естествено че ако се иска от повечето да не се бара и да си остане и той класически ще остане така, защото е в интерес не само на вас ами и на мен. Не искам да получавам по 100 мсг-та .. "ама защо така.. а ми не еди как си.. и прочие". Очакваме вашите мнения.
П.П. - Ако сте затруднени в избора си поради причина, че не са ви ясни някои от изброените модове.. потърсете инфо за тях в интернет или пишете лично съобщение на мен или на някой от админите.