Страница 1 от 7

Server 2 : Кой мод бихте желали?

МнениеПубликувано на: Вто Ное 25, 2008 9:40 pm
от koyot
Става въпрос относно втория сървър. Тъйкато за сега е пуснат в класически вариант има идея да се направи в някакъв мод, но тайкато модове много мнения още повече.. решихме да пуснем една анкета и с ваша помощ ( надявам се ) да се реши какво ще се случи с 2рия сървър. Като цяло това са вариантите които успяхме да предложим моля съдействайте за избирането на мод-а, защото така или иначе то зависи от вас. Вие ще сте хората които ще посещават този сървър. За това нека заедно да решим какво ще се случи. Можете да предложите и вие някакво решение което примерно сме пропуснали да предложим. Също така естествено че ако се иска от повечето да не се бара и да си остане и той класически ще остане така, защото е в интерес не само на вас ами и на мен. Не искам да получавам по 100 мсг-та .. "ама защо така.. а ми не еди как си.. и прочие". Очакваме вашите мнения.


П.П. - Ако сте затруднени в избора си поради причина, че не са ви ясни някои от изброените модове.. потърсете инфо за тях в интернет или пишете лично съобщение на мен или на някой от админите.

Re: Server 2 : Кой мод бихте желали?

МнениеПубликувано на: Пет Ное 28, 2008 12:40 am
от Ntac
GunGame или Respawn :)

Re: Server 2 : Кой мод бихте желали?

МнениеПубликувано на: Пет Ное 28, 2008 8:53 pm
от koyot
Аз повече клоня за GunGame-a не съм го играл .. изглежда ми забавен.

Re: Server 2 : Кой мод бихте желали?

МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2008 3:21 am
от fogaaa
SoccerJam няма ли :)

Re: Server 2 : Кой мод бихте желали?

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2008 9:37 pm
от MOHEB
Аз пък си държа на War + Resp :twisted:

Re: Server 2 : Кой мод бихте желали?

МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 1:00 am
от neHaTa
GunGame

Re: Server 2 : Кой мод бихте желали?

МнениеПубликувано на: Пон Дек 08, 2008 8:36 pm
от WandErER
аРЕ БЕ има 9738493 сарвара на гого нет си4ко са трепи там някви глупости даите малко HNS 6те е мн забавно 6е ска4аме там ... ахьахьхаьх :D :D :D
fogaa подкрепиме бееее :!: :!:

Re: Server 2 : Кой мод бихте желали?

МнениеПубликувано на: Вто Дек 09, 2008 2:40 am
от vexxx
GunGame

Re: Server 2 : Кой мод бихте желали?

МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 2:15 am
от koyot
Вота ще бъде до края на годината.. така като гледам те нещатата са почти ясни.. тъй като при наличието на такъв малак вот.. най вероятно бъдещото на новия сървър ще се определи от админите.. при наличието на 200 бана в бан листата и при наличието на 200 юзера които нон стоп играят в сървърите... не смятам че 18(20) вота са нещо.. даже при такива статиски все едно никой не е гласувал.. което според мен не е нормално.. такаче незнам ако има сърдити от решението за новия сървър какъв ще бъде.. можете да се сърдите на всички останали като вас които не са гласували.. а за тези които са си дали вота.. наистина много съжелявам ако избора на админите не се е съвпаднал с вашия избор.. много благодаря на всики които са оважили форума и са дали своето мнение..

Re: Server 2 : Кой мод бихте желали?

МнениеПубликувано на: Пет Дек 12, 2008 5:36 pm
от MOHEB
Koyot-e добро мнение си оставил братле... но не мислиш ли че Форума не е много популярен... за съжаление малко хора го посещават :(