Reflex написа:аз мисля да запазя малчание и да дам думата на някои друг да обеснява...
durex^ написа:Аз играх един път с хак и след това не съм, и получих бан естествено от Sra след това си влизам в сървъра и този същия Sra ми вика защо не си пуснеш хака така и така вика ще те баня.Ай кажете ми какво е това нещо, и когато някой техен приятел (на админите) играе с хак не го банят ще дам пример с E.R. еми ясно си личи че играе с хак но до там никой нищо и после аз защо съм пускал хака...
koyot написа:Първи никой не ти се прави на голяма работа.. 2ро.. E.R. не е приятел на никой от администраторите.. така че няма повече превилегий от останалите.. 3то.. ако толкова много мислиш че не играя честно.. запишимо едно демо и го качи тук да видим как играе.. и кое точно от играта му наричаш хак или там каквото е.. 4то.. не мислиш че е супер нагло един път да си играл с хак и после да почваш да обясняваш че 2ри път не си влизал с хак и получаваш банове.. извинявай ама мислиш че админите са длъжни постоянно да те следят дали играеш с хак и дали не.. след като един път си направил грешката и си нарошил правилата.. що се очудваш че те банят постоянно.. Сра си е много прав.. който то админите те види.. има пълното право.. да те бани кикне или каквото там реши.. хората които се мислят за голяма работа или за нещо повече от другите.. и играят нечестно.. не ги желая в този сървър.. като си осъзнаеш грешката и като админите решат че можеш да влизаш вече ще играеш спокойно.. но до тогава освен да си мълчиш и да съжаляваш че си играл нечестно друго неможеш да направиш повярвай ми.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта