Страница 1 от 1

PsychoStats - Класация

МнениеПубликувано на: Съб Мар 07, 2009 4:58 am
от koyot
Ето и завършения вид на нашета он-лайн класация.. категорий много.. потребители също.. въпроса е само един.. кой ще грабне повече най-добри статистики.. : ) Логовете са резетнати.. и са от началото на годината в действие.. сигурно половината да не кажа и по-голямата част не сте знаели, че се гласи такова нещо, но то вече е факт.. тук може да пишете относно тази тема(уеб-класация) няма да пояснявам повече.. ако имате нещо да кажете.. моля бъдете точни по темата нека няма излишни изказвания.

http://psychostats.ggn.bg/

Re: PsychoStats - Класация

МнениеПубликувано на: Съб Мар 07, 2009 12:32 pm
от zerrku
Аз предлагам всеки месец да се рестартирва класацията за да може всеки да има шанс да стигне до първото място :)

Re: PsychoStats - Класация

МнениеПубликувано на: Съб Мар 07, 2009 2:57 pm
от dgeorgiev
Класацията не е по време на игра или само по убийства. Скила се определя по много критерии и мога да кажа, че ако правите много убийства за кратко време игра ще се изкачите доста бързо. Така че който е добър не му пречи ресването на класацията.

Re: PsychoStats - Класация

МнениеПубликувано на: Съб Мар 07, 2009 4:41 pm
от MOHEB
Честно казано нищо не разбрах от класацията явно ми идва трвърде объркана... не че играя за ранг ама Серв 2 влиза ли в посочения линк... Имам ужасно много кила и стоя в топ15 а тук ме показва супер зле... по мои изчисления само от Класика се пипа скил... Koyot би ли изнесъл малка лекция да си го реализирам в главата правилно а не с моите догатки :idea:

Re: PsychoStats - Класация

МнениеПубликувано на: Нед Мар 08, 2009 1:01 pm
от zerrku
MuTuO написа:Класацията не е по време на игра или само по убийства. Скила се определя по много критерии и мога да кажа, че ако правите много убийства за кратко време игра ще се изкачите доста бързо. Така че който е добър не му пречи ресването на класацията.

Най-много скил дава когато заложиш или обезвредиш бомба и когато спечелиш рунд.

Re: PsychoStats - Класация

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 8:31 pm
от deux
а тая класaция от кога помни убийствата че като напиша в търсачката p00h и ми излизат 3 мои ника.. преди да си купя нов компютър IP: 10.19.8.166 и след това с рутер още 2 IP-та :)

Re: PsychoStats - Класация

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 9:16 pm
от zerrku
deux написа:а тая класaция от кога помни убийствата че като напиша в търсачката p00h и ми излизат 3 мои ника.. преди да си купя нов компютър IP: 10.19.8.166 и след това с рутер още 2 IP-та :)

Да и на мене ми стана това интересно нещо не се връзва реално с амх мода на сървъра :D

Re: PsychoStats - Класация

МнениеПубликувано на: Сря Юли 01, 2009 3:54 pm
от koyot
PsychoStats - Restarted !

EDIT 12.07.2011:
PsychoStats - Shutdown !