Go Go Net

046 669 021

0885 961 501

Пишете ни
Аватар
koyot

Re: Хм..

Мнениеот koyot | Пон Мар 23, 2009 10:54 pm

Много са ми интересни всички.. има 150 потребителя регистрирани кажи речи.. пък само 10тина си пишем.. нещо някакъв срам или комплекс ли има незнам.. пък уж не си говорим кой знае на какво високо ниво.. би трябвало всеки да може да се включи.
Изображение
Изображение
Аватар
Reflex

Мнениеот Reflex | Вто Мар 24, 2009 9:52 am

koyot написа:Много са ми интересни всички.. има 150 потребителя регистрирани кажи речи.. пък само 10тина си пишем.. нещо някакъв срам или комплекс ли има незнам.. пък уж не си говорим кой знае на какво високо ниво.. би трябвало всеки да може да се включи.

както са казвали много хора до сега секи си прави регистрация за да пише във форума че има банн... :lol: :lol:
Изображение ИзображениеИзображение Изображение Изображение
Аватар
Reflex

Мнениеот Reflex | Сря Апр 15, 2009 6:11 pm

не знам за вас хора... аз почнах да се чувствам самотен във този форум :D ... от време на време да пише някои ... преди от МОНЕВ неможех да си видя моите съобщения сега немога да намеря никакво съобщение... що така :lol: :lol: ... изоставяте ли ме :?: :roll: :lol:
Аватар
koyot

Мнениеот koyot | Чет Апр 16, 2009 12:25 am

На мен първата ми рабута след като успея да се отвия сутринта като стане е да отворя форума и да видя кой са е размрънкал пак.. може и да не пиша нищо.. но поне го проверявам.. ( е понякога и пиша ) но да.. наистина никаква активност няма.. причини.. кой знае.. може и да са доста..
Изображение
Изображение
Аватар
Reflex

Мнениеот Reflex | Чет Апр 16, 2009 11:26 am

за тебе знаем... ама МОНЕВ де избяга нещо не го виждам във форума ... май стана доста неактивен... и във CS-а не съм го виждал....
Born2k1LL

Мнениеот Born2k1LL | Пет Авг 21, 2009 7:16 pm

ХАха винаги ми било интересно като някой се оплаква, че във форума в който той е модератор/администратор нямало активност (нищо лично към никойІ). Ами като искате да има хора предложете им нещо насреща да им е интересно да влизат тука... сложете една хубава тема - нещо по-раздвижено като за млади хора :) после пуснете малко msg-та из counter-а форума това, форума онова ала бала пуснете някоя тема с някоя промоция, я нещо 50 мнения регистрация на ник в counter-а, нещо някви такива работи аз не ги разбирам, ама искам да кажа че да имат някав стимул да влизат тука и да пишат. Застъпете се сериозно със задачата и след 2-3 месеца живот и здраве пак ще пишем и ще видите дали няма да има активност. Нищо лично към никой пак казвам, за да няма после дразги, обидени и т.н.
no.money.no.pain.no.game
irrealizable

Мнениеот irrealizable | Нед Ное 01, 2009 11:42 pm

Няма никой, щото единствената тема за разговор тук е CS-а... А не може на всеки да му е интересно. Няма разнообразие. Това е проблема. ;) Пък и то се вижда. Каквото е отношението на съпорта към форума, такъв е и форума. Как поне логото не можахте да смените, ами да стои т'ва на PHPBB.
Аватар
dgeorgiev
Администратор
Администратор

Мнениеот dgeorgiev | Пон Ное 30, 2009 11:52 pm

irrealizable написа:Няма никой, щото единствената тема за разговор тук е CS-а... А не може на всеки да му е интересно. Няма разнообразие. Това е проблема. ;) Пък и то се вижда. Каквото е отношението на съпорта към форума, такъв е и форума. Как поне логото не можахте да смените, ами да стои т'ва на PHPBB.

Не смятам, че форума е създаден за 'съпорта', а за потребителите. Можем да го сменяме не се безпокой, защо не е било направено е по наша преценка.
Аватар
neHaTa

Мнениеот neHaTa | Нед Дек 06, 2009 10:41 am

MuTuO,мога ли да получа реално ИП и колко парички е ако може ?
КЪСМЕТ
He3aBuCuM

Мнениеот He3aBuCuM | Сря Сеп 15, 2010 5:57 pm

не мога се оплача :D
ПредишнаСледваща