Ах всеки с проблемите си, и аз обичам да се размотавам с приятели, но и на мен напоследък не ми остава много свободно време Така, че ще е добре да си поосвободим ангажиментите
Ами да за кога да чака момичето... да стане на 35 дърта мома ли? И мен скоро се надявам да ме огрее, ама това е друга тема. Иначе много обичам през почивните дни да пътувам, практикувам екстремни спортове – скокове с бънджи и алпинизъм, да сърфирам из нета и фейсбук разбира се
За жалост почти нямам свободно време и оттам нямам никакво активно хоби. Гледам да разпусна с приятели и познати, ако не става, си пускам да гледам/слушам нещо релаксиращо и може да взема да прочета някоя интересна книга.
Аз , за разлика от вас имам доста свободно време защото не пиша домашни а и съм на 16 и като се върна от даскало се наяждам и сядам на компа , гледам cs-bg.info , играя cs , гледам фб и така нататък.Е , някой път слушам музика де , гледам филми на компа и още работи ...
Аз обичам да пътувам, ако имате в предвид през свободните почивни дни де. обикалям България, хубавите места и заведения. А след работа да играя мач или да разхождам кучето.